Tennis

Badosa arrenca amb fermesa

Tennis. La de Begur va superar clarament l'olotina Júlia Payola en els vuitens de l'estatal a Sant Joan Despí. Tommy Robredo (1) i Albert Montañés (2) debuten avui en el quadre masculí

La tennista de Begur de 18 anys Paula Badosa (5) va superar ahir la primera eliminatòria del campionat d'Espanya de tennis que es juga a Sant Joan Despí contra l'olotina de 17 anys Júlia Payola per 6-2 i 6-2. Badosa, actual subcampiona del torneig i que ha signat un 2015 excepcional en què ha guanyat el títol júnior de Roland Garros, jugarà avui els vuitens contra l'andalusa Rosario Cañero. En canvi, en dobles, Badosa va formar parella amb la jove Sara Sorribes i van cedir contra Lourdes Domínguez i Arantxa Parra per 6-2 i 6-0. De la jornada d'ahir, destaca també el triomf de Gerard Granollers (7) contra Juan Lizariturry per 2-6, 6-3 i 6-0, i el de Jordi Samper (5) contra Samuel Araujo per 6-1 i 6-2. Un altre català, Oriol Roca (5), va cedir contra Enrique López per 6-2 i 6-1. També va passar a vuitens el veterà Marc Fornell, que es va desfer de Robert Herrera per 7-5 i 6-2 i avui se les haurà amb el rapitenc Albert Montañés, segon favorit. El primer cap de sèrie del quadre masculí és l'olotí Tommy Robredo, que també entrarà avui en escena contra el jove mallorquí Jaume Munar, subcampió de Roland Garros júnior l'any 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)