Hoquei sobre herba

Per recuperar l'hegemonia groga

Hoquei sala. L'Atlètic Terrassa i el Vallès Esportiu, el filial de l'entitat, inicien avui la lluita pel campionat d'Espanya que es disputa entre avui i diumenge a les instal·lacions de Can Salas

Amb 31 títols de 36 possibles, el palmarès català de l'hoquei sala és, sense cap mena de dubte, del color groc de l'Atlètic Terrassa. Només la Complutense, que ha guanyat els tres últims campionats d'Espanya i que també és un club que dedica temps i treball a l'hoquei sala, li discuteix l'hegemonia a Espanya. A partir d'avui, a Can Salas, l'Atlètic Terrassa i el Vallès, el seu filial, miraran d'assolir el campionat d'Espanya i evitar que la Complutense, que es presenta amb tres conjunts, repeteixi com a campió. L'Atlètic assumeix la condició de favorit tot i saber la dificultat que suposa guanyar un títol. “A sala, qualsevol equip et pot jugar a no encaixar i aconseguir-ho. És molt igualat. Nosaltres provem coses diferents i busquem un partit obert”, reconeix el tècnic, Roger Pallarols. Els terrassencs, que recuperaran el golejador Inyaki Freixa –participarà tot i haver-se retirat l'any passat–, estan enquadrats en el grup B, mentre que el Vallès figura en l'A. “No tenim pressió. Som un equip jove i descarat. Ens sobra il·lusió”, afirma el tècnic del filial groc, Xero Gasol. “Si ens trobem en una hipotètica final, no hi haurà colors”, conclou rient.

Avui
Complutense - SPV (grup A)
11 h
Vallès - Barrocanes (grup A)
12.15 h
Atlètic - RS Tenis (grup B)
13.30 h
Pozuelo - San Pablo (grup B)
14.45 h Vallès - SPV (grup A)
16 h
Complu - Barrocanes (grup A)
17.15 h
San Pablo - RS Tenis (grup B)
18.30 h
Pozuelo - Atlètic (grup B)
19.45 h
Demà
Barrocanes - SPV (grup A)
10 h
RS Tenis - Pozuelo (grup B)
11.15 h
Complutense - Vallès (grup A)
12.30 h
Atlètic - San Pablo (grup B)
13.45 h Semifinal 1
18.15 h
Semifinal 2
19.45 h
Diumenge
Final
12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)