Ciclisme

Vilajuïga tanca el social d'hivern de carretera

Ciclisme. L'holandès Nick van der Meer va guanyar la cursa i Marc Almeda va ser el vencedor absolut del campionat, format per quatre proves

Nick van der Meer (Zuid - Holland) va guanyar la primera cursa del campionat social de Peratallada dimecres i, ahir, el Gran Premi de Vilajuïga, la quarta i última prova del campionat social d'hivern de carretera, el campió absolut del qual és Marc Almeda (La Fàbrica Race Team).

Perafita i Sant Pere de Rodes eren els dos ports que tenia la cursa d'ahir, de 77 quilòmetres. En el primer es va trencar el pilot i es van formar diversos grups, i en el segon els escaladors, encapçalats per Guillem Muñoz, van intentar imposar la seva llei. L'holandès del Zuid no es va deixar sorprendre i després d'un molt bon descens va guanyar a l'esprint, amb Jetse Bol segon i Muñoz tercer. Bol, Daniel Reyes i Josep Maria Aymerich van guanyar el gran premi de la muntanya, i els tres primers del campionat en cada categoria van ser: Marc Almeda, Arnau Masferrer i Xavier Carreras (elit); Joel Nicolau, Jordan Cardenas i Alain de Smit (sub-23); David Gijon, Guillem Surinyach i Guillem Garcia (júnior); Raúl Nicolás, David Domínguez i Daniel Rubio (cadet); Christian Collados, Manuel del Rio i Héctor Abad (màster 30); Marc Frou, Josep Gironès i Santi Sala (40); Josep Bosch, Antonio de Toro i Mariano Fermin (50); Manel Parlade, Cristóbal Maya i Alain Gadenne (60), i Laura Martí, Laura Méndez i Sílvia Roura (elit femenina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)