Hoquei sobre herba

L'Egara s'endú l'assaig de la copa del Rei

Hoquei sobre herba. Els egarencs van remuntar el gol santcugatenc de Marcel Malgosa i segueixen ferms en la persecució del Polo

Era una prova de foc per saber en quin punt estaven l'Egara i el Junior. Per veure quin estat de forma exhibien els egarencs i els santcugatencs abans d'enfrontar-se en els quarts de la copa del Rei que començarà el divendres de la setmana vinent a les instal·lacions del Polo. I la història va ser la de les últimes vegades que el Junior s'ha vist les cares amb un dels quatre grans de la divisió d'honor; va plantar cara, però va acabar caient per ben poc. En una jugada embolicada dins l'àrea visitant, l'Egara va empatar el gol inicial del santcugatenc Marcel Malgosa. I, poc després, una diana d'Edu Arbós va servir per capgirar el resultat i que els egarencs sumessin els tres punts.

Amb el triomf, l'Egara segueix ferm en la persecució del líder, el Polo, que va superar per la mínima el Club de Campo. Un gol de Xavi Lleonart quan s'arribava al límit del temps reglamentari va donar la victòria als barcelonins. Per la seva banda, l'Atlètic Terrassa va obtenir una victòria (2-4) de valor al complicat feu de la Complutense.

Patacada al capdavant

El Junior va perdre el lideratge després d'estavellar-se amb la Real Sociedad (0-1). Les santcugatenques van ser superiors, però, a diferència de les basques no van saber materialitzar les ocasions. Per la seva banda, el Polo es va endur el duel català contra el CD Terrassa (0-1) i l'Egara va caure golejat (4-0) al camp de la Complutense.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)