Hoquei sobre herba

El Polo atropella l'Atlètic i l'Egara fa bo el pronòstic

Hoquei sobre herba. Els amfitrions noquegen els vigents campions amb el penal córner i els ratllats, que guanyaven 3-0, acaben patint per classificar-se

El partit que més expectació generava dels quarts de final de la copa del Rei, l'Atlètic-Polo, és el que va tenir menys història. Els barcelonins van passar per sobre d'un conjunt terrassenc sense esma que no va competir en cap moment per les possibilitats de mantenir el títol que van guanyar l'any passat. “S'han sumat el nostre ridícul i el fet que ells han estat molt fins en el penal”, deia contundent el tècnic de l'Atlètic, Roger Pallarols, després del partit. Els barcelonins en van llançar vuit i en van anotar quatre: un 50% demolidor protagonitzat per Xavi Lleonart, per Mane Terraza –que va aprofitar un rebot–, per Borja Llorens i per Àlex Casasayas –que va desviar un llançament del mateix Llorens–. Els amfitrions es veuran les cares avui (17 h) amb el Club de Campo, que va superar (2-1) la Complutense.

Per la seva banda, l'Egara en va tenir prou amb dos quarts sensacionals i una mica de galons per superar el Junior en el primer dels duels de quarts de final que es van disputar ahir al Polo. Els egarencs van atropellar els santcugatencs sobretot en els primers quinze minuts, en què el jove conjunt que dirigeix Jorge Dabanch va patir un excés de motivació que va pagar molt car. El capità de l'Egara, Guillem Fustagueras, va obrir la llauna per als ratllats i Xavi Aguilar va ampliar les distàncies poc després. Ni rastre de les dècimes de febre que havien acompanyat cinc jugadors egarencs durant la setmana. Quan el Junior mostrava símptomes de millora, l'Egara va tornar a veure porteria per mitjà de Lluís Mercadé (3-0).

La remuntada era una utopia, però el Junior hi va creure. Els santcugatencs s'havien tret la llosa dels nervis i van tancar l'Egara a la seva àrea. En una jugada dins l'àrea conduïda per Àlex Gil, els egarencs es van fer el 3-1 i el mateix davanter santcugatenc va fer el 3-2 en un dels quatre penals córner que van tenir. Era l'inici del darrer període i s'obria un altre partit que l'Egara, amb galons i experiència, va saber defensar tot i el patiment. L'Egara es veurà les cares avui (15 h) amb l'Atlético San Sebastián, que va superar el Tenis (4-3).

LA FRASE

Hem fet el ridícul i ells han estat fins en el penal. No hem competit i així no es pot guanyar contra el Polo
Roger Pallarols
entrenador de l'Atlètic

Clara Ycart fa fora les amfitriones

Un gol de penal córner quan faltaven nou segons per a la fi del partit va valer al Terrassa per superar el Polo i classificar-se per a les semifinals. “És la màxima expressió de felicitat en l'esport”, comentava la golejadora Clara Ycart. Les terrassenques es trobaran el Junior, que va superar (1-0) el Jolaseta basc. L'Egara no va poder (5-1) vèncer el SPV, que es veurà les cares amb el Club de Campo en l'altra semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)