Hoquei sobre herba

Una final de vells coneguts

Hoquei sobre herba. El Polo i l'Egara juguen avui (13 h) la final de la copa del Rei i repetiran el mateix escenari de les dues últimes lligues en què els títols s'han decidit en els ‘shoot-out'

El Polo i l'Egara es tornaran a trobar en una cita important. Després de jugar-se les dues últimes finals de la lliga en els shoot-out, els dos conjunts catalans es disputaran avui (13 h) el tron de campió de la copa del Rei que fins avui ha ocupat l'Atlètic. “Serà una guerra, un partit molt físic”, va augurar el davanter del Polo Xavi Lleonart.

Els barcelonins no ho van tenir tan fàcil com en el partit de quarts de final contra l'Atlètic. En els dos primers quarts, els homes que dirigeix Carlos Garcia Cuenca no es van trobar còmodes sobre el terreny de joc. El Club de Campo va plantejar un entramat defensiu molt ben treballat i va posar en molts problemes les primeres espases barcelonines. “Poblaven molt l'àrea i ens costava molt trobar ocasions clares per rematar”, va explicar Lleonart després del duel.

En el tercer temps, el Polo va posar una marxa més, va electritzar les possessions i va fer-se amo i senyor del duel. Però el gol no va arribar fins que Salva Piera va aturar el temps, va engaltar una canonada i va perforar la xarxa. Un golàs que va servir per rebentar en bocins la resistència madrilenya i segellar l'accés dels barcelonins a la final.

De la seva banda, l'Egara no va tenir gaires problemes per passar. Els egarencs van dominar (5-2) el partit contra la ventafocs dels semifinalistes i només en un parell d'estones en el segon quart van notar l'alè dels guipuscoans. Pepe Romeu, molt inspirat des del punt penal córner, va avançar els ratllats amb dues dianes. Aleshores, com ja va passar en el partit de quarts contra el Junior, els egarencs van abaixar el ritme i van concedir al rival l'opció de tornar a entrar dins el partit mitjançant Azkoaga.

En el tercer quart, però, els egarencs van posar la directa i van sentenciar el partit. Farrés va fer el tercer i, tot i un darrer ensurt del mateix Azkoaga, l'Egara va saber matar el partit amb els gols d'Edi Tubau i de Lluís Mercadé. Avui, dos vells amics es tornen a veure les cares.

El Junior lluitarà per la seva segona copa

El conjunt santcugatenc va fer ahir un pas més cap a la segona copa de la història contra el Terrassa. El Junior va superar les terrassenques amb un solitari gol de la capitana, Cristina Guinea, que va aprofitar un refús després del primer penal córner del partit. Tot i el resultat ajustat, les santcugatenques van dominar de principi a fi i van mostrar-se molt superiors a un Terrassa inofensiu, que només va treure el cap quan s'arribava al límit del temps reglamentari. El conjunt santcugatenc es veurà les cares (11 h) amb el totpoderós Club de Campo, que va superar (2-1) la Complutense de Madrid. “Per guanyar-les hem de fer-ho tot perfecte, hem de tenir la mateixa actitud dels dos partits que hem jugat i afinar la punteria”, va comentar el tècnic santcugatenc, Joan Vidal, després del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)