Hoquei sobre herba

esports

hoquei sobre herba

Continuar creixent a Europa

Hoquei sobre herba. El jove conjunt femení del Polo s'estrena avui en el Champions Trophy, un torneig que afronten amb il·lusió i ganes d'aprendre

Després d'un estiu convuls i ple de baixes importants, el Polo ha viscut enguany una temporada de transició que va acabar la setmana passada a Madrid. La jove plantilla barcelonina, dirigida per Jordi Alastrue, va caure a mans del totpoderós Club de Campo i ja se centra únicament i exclusivament en el Champions Trophy, la segona competició continental, que comença avui a l'estadi Pau Negre de Barcelona. “En tenim moltes ganes perquè no hi arriba tothom aquí i això et genera un punt de motivació”, comenta Xantal Giné, jugadora internacional i un dels referents defensius de l'equip.

El Polo debuta avui (15.45 h) amb el Rot Weiss Köln alemany i jugarà el segon partit demà amb l'Amsicora italià. “És un equip físic i que té jugadores internacionals”, explica Giné, que també comenta que l'equip es pren la competició com un premi i una manera de créixer. “Som un equip molt jove i inexpert. L'any passat el pes es repartia en moltes potes. Ara tenim menys referents”, hi afegeix Marta Segú, que també és internacional amb la selecció espanyola i un referent ofensiu de la plantilla barcelonina. “Amb les baixes de l'estiu passat, sabíem que seria una temporada dura, però ens ha costat més del previst”, comenta Giné, que recorda que l'equip ha salvat la categoria en els últims sospirs del curs. “És un equip que s'està començant a fer. No hi ha objectiu de resultats. El Champions Trophy és per disfrutar i per seguir aprenent. De fet, de l'equip ningú l'ha jugat”, comenten les dues internacionals, que enguany aspiren a entrar en la llista definitiva d'Adrian Lock per als Jocs de Rio. “El rol de pesos pesants de l'equip ens va bé per treure el millor de nosaltres i aspirar a un lloc dins la selecció”, explica Giné.

LA FRASE

Som un equip jove i inexpert. No ens hem marcat objectius. Servirà per seguir aprenent
Marta Segú
jugadora del Polo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)