Hoquei sobre herba

esports

hoquei herba

El Polo topa amb un mur

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní està a l'altura contra el Rot Weiss Köln però acaba caient davant la fortalesa alemanya en la primera jornada del Champions Trophy femení

El Polo ja sabia què es trobaria avui en el debut al Pau Negre del Champions Trophy, la segona màxima competició europea. Un Rot Weiss Köln rocós, físic, potent i molt complicat de batre per a un equip molt jove i que feia sis anys que no competia a Europa. I així va ser. Però les jugadores que dirigeix Jordi Alastrue estaven decidides a plantar cara. L'ordre i el respecte van ser la tònica del primer temps, fins que les alemanyes van poder trobar les primeres escletxes en l'entramat defensiu establert pel conjunt barceloní. Uns minuts de debilitat van generar les primeres ocasions clares per a les alemanyes, que van saber materialitzar mitjançant Schroder i Pahl. Les dues dianes, gairebé consecutives, van fer molt de mal al Polo, que únicament podia respirar buscant pilotes llargues per aprofitar la rapidesa de Marta Segú i de Yana Vorushylo. El conjunt alemany va continuar pitjant l'accelerador i es va trobar amb el premi d'un altre gol just abans del descans. Tot i la galleda d'aigua freda, el Polo va mostrar una altra cara en el segon temps. “Ens hem tret un pes de sobre i hem acabat jugant millor”, reconeixia el seu entrenador, Jordi Alastrue. I aquesta millora va desembocar en el gol de l'honor barceloní. El Polo va disposar de dos penals córner que van servir per forçar un stroke, que va anotar Vorushylo. El resultat va deixar poc premi per a un equip que va lluitar amb totes les forces contra un Rot Weiss que va ser superior utilitzant les seves armes. Avui (16.45 h) el Polo es disputarà la segona posició del grup contra l'Amsicora italià.

POLO1
R. W. KÖLN4

RC POLO BARCELONA: Cechakova, Fernández, Ortiz, Bruinsma, Cesanelli, Cerruti, Segú, Piñeiro, Giné, Barguñó i Vorushylo –onze inicial–, Vives, De Mir, Jover, Conill, Zaldua i Closa. ROT WEISS KÖLN: Ciupka, Oldhafer, Gablac, Stockel, Schroder, Grote, Peeters, Hauke, May, Pahl i Karwatzky –onze inicial–, Vonhoegen, Huls, Heyn, Busch, Arndt i Volk. GOLS: 0-1 (19') Schroder. 0-2 (22') Pahl. 0-3 (34') Oldhafer. 0-4 (48') Oldhafer. 1-4 (55') Vorushylo. ÀRBITRE: Amorosini i Block. PÚBLIC: Unes 100 persones al Pau Negre.
No volíem sortir a passejar pel camp. Tot i les diferències evidents de potencials, hem plantat cara i això em fa molt content
El partit ens ha servit per aprendre i per situar-nos de cara al duel contra l'Amsicora
Jordi Alastrue
entrenador del polo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)