Hoquei sobre herba

esports

hoquei herba

Poc premi a un gran esforç

Hoquei sobre herba. Un voluntariós Atlètic cau golejat a mans de l'efectivitat del Kampong holandès i avui (11.30 h) es jugarà el tercer lloc de l'EHL contra l'Harvestehuder alemany

El repte de l'Atlètic Terrassa era majúscul. En les semifinals de l'EHL, la màxima competició continental, els terrassencs havien de superar un equip farcit d'internacionals, físicament molt portentós i amb un talent individual desorbitat. I no n'hi va haver prou amb l'esforç, la voluntat i la lluita per vèncer el Kampong holandès, que va fer bons els pronòstics i va acabar infligint un fort correctiu a l'Atlètic, que avui disputarà el partit per al tercer i quart lloc contra l'Harvestehuder alemany. De la seva banda, el Kampong de Ramon Alegre disputarà la final contra l'Amsterdam de Santi Freixa. “Ens sap greu no haver pogut donar més guerra davant la nostra gent, que s'ha abocat a aquesta final a quatre”, es lamentava el davanter Dani Malgosa. L'afició de l'Atlètic, comandada pel Córner Groc, va tenyir les grades del Pau Negre i no va deixar d'animar fins al final. Però els aficionats grocs només van poder celebrar un gol, el que servia per empatar el gol inicial del Kampong. Amb un brillant toc subtil, Dani Malgosa va superar el porter holandès i va desfermar l'eufòria local. No va durar gaire, perquè el Kampong va prémer l'accelerador i va tornar a avançar-se quan s'acabava el primer quart. Només de començar el segon, a més, va deixar el duel vist per a sentència i es va dedicar a frustrar els intents voluntariosos dels terrassencs. Amb cap, orgull i cor, l'Atètic va continuar provant-ho sense encert. Els vallesans havien de fer mans i mànigues per generar ocasions de gol i els holandesos, que en van acabar fent dos més, tenien ocasions gairebé sense voler-ho. Al final, el càstig va ser massa sever per la voluntat i l'entrega de l'Atlètic.

AT. TERRASSA1
KAMPONG5

ATLÈTIC TERRASSA: Garcia-Gascón, Torrente, Carrera, Torras, Pujal, Sallés, Beltran, Jan Malgosa, Morera, Oliva i Dani Malgosa –onze inicial– Oriol Malgosa, Boltó, Guerrero, Bach, Parrilla, Quim Malgosa i Calzada (porter suplent). SV KAMPONG: Harte, Wert, Balk, Bouwens, Caspers, Jonker, Kellerman, Wijn, Kemperman, Havenga, Luijkx –onze inicial– Alegre, Phijffer, Meulenbroek, Janssen i Marres. GOLS: 0-1 (4') Havenga. 1-1 (5') Dani Malgosa. 1-2 (15') Caspers. 1-3 (19') Kellerman. 1-4 (41') Meulenbroek. 1-5 (43') Kemperman, ÀRBITRE: Grochal i Madden. PÚBLIC: Unes 1300 persones a l'estadi Pau Negre.

ELS VESTIDORS

Competíem contra un dels equips més complicats del món i hem donat la cara. N'estic molt orgullós
Roger Pallarols
entrenador de l'Atlètic
Ens sap greu no haver pogut donar més guerra davant la nostra gent, que s'han abocat
Dani Malgosa
jugador de l'atlètic
Jugar a casa i guanyar sempre és especial. Ens ha sortit el partit que havíem plantejat
Ramon Alegre
jugador del kampong

El comiat de Santi Freixa

Santi Freixa, una institució en l'hoquei mundial, va decidir deixar l'any passat l'alta competició. Però les baixes de l'Amsterdam, l'equip en què havia militat els últims anys, ha fet que l'entrenador holandès li demanés de tornar fins a final de temporada. Ahir, Freixa va contribuir al triomf de l'Amsterdam contra el Harvestehuder i avui (14 h) lluitarà per tenir el que ell va definir com “el comiat somiat, a casa, davant la família i envoltat dels amics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)