Hoquei sobre herba

El Polo es treu l'espina

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní goleja l'Amsicora italià i avui sabrà per quina medalla de la Champions Trophy lluitarà demà

Després de la contundent derrota de divendres contra el Rot Weiss Koln alemany, el Polo va sumar ahir un triomf balsàmic en el segon duel de la fase de grups de la Champions Trophy, la segona màxima competició europea. Les barcelonines, d'aquesta manera, tenen gairebé assegurada la segona plaça i lluitaran pel bronze en la decisiva jornada de demà al Pau Negre de Barcelona. Només una contundent i improbable derrota del Rot Weiss alemany contra l'Amiscora faria que les jugadores que dirigeix Jordi Alastrué puguin disputar la final de la Champions Trophy. Ahir, les jugadores barcelonines es van treure l'espina del primer duel amb un triomf contundent contra l'Amsicora italià. No va poder materialitzar el domini el Polo fins ben entrada la primera part, en què Cesanelli va obrir la llauna per al Polo. Poc després, la barcelonina Elena Closa va refermar la superioritat local. Al límit del descans, però, l'Amsicora va poder retallar distàncies mitjançant Khilko. En el segon temps no li va tremolar el pols al jove conjunt barceloní. Dues de les seves referents, Xantal Giné i Olalla Piñeiro, van poder veure porteria i sentenciar un triomf que situa el Polo en la lluita per les medalles de la Champions Trophy. Demà el Polo descansa i espera el seu rival en la lluita pels metalls de dilluns.

POLO4
AMSICORA1

RC POLO BARCELONA: Chechakova, Vives, Fernández, Ortiz, Bruinsma, Cesanelli, Segú, Piñeiro, Giné, Barguñó i Vorushylo –onze inicial– De Mir, Jover, Conill, Cerruti, Zaldúa, Closa i Alegre (portera suplent). AMSICORA: Massidda, Giulia de Guio, Marta de Guio, Grossi, Carta, Polo, Mereu, Derkach, Dalla Vittoria, Khilko, i Vynohradhova –onze inicial– Tronci, Mascia, Powers i Dessi. GOLS: 1-0 (23') Cesanelli. 2-0 (29') Closa. 2-1 (35') Khilko. 3-1 (39') Giné. 4-1 (57') Piñeiro. ÀRBITRE: Karzhevich i Martin-Schemest.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)