Hoquei sobre herba

Hoquei herba

final four de l'EHL

Per estar-ne molt orgullós

Hoquei sobre herba. L'Atlètic perd en el duel pel bronze de l'EHL però deixa una gran imatge i surt reforçat de cara a la lluita per la lliga

L'Atlètic pot estar orgullós de la final four de l'EHL que ha fet el seu primer equip. Contra dos dels millors equips del món, el Kampong –que ahir es va coronar com a campió d'Europa superant (2-0) l'Amsterdam– i el Harvestehuder alemany, els grocs van donar una imatge de conjunt lluitador, un consol més que digne per a un equip modest que lluitava contra titans. Ahir, el Harvestehuder només va necessitar 19 segons per obrir la llauna. Marc Sallés, de penal córner, va poder tallar l'embranzida inicial dels alemanys, que van veure com els terrassencs es treien la son de les orelles i generaven les primeres ocasions. La brillant defensa de l'Atlètic desesperava el conjunt alemany, que va desequilibrar la balança amb un stroke a les acaballes del tercer quart. El 3-1 alemany, només començar el darrer quart, semblava definitiu, però l'Atlètic va seguir lluitant i va obtenir el premi del gol en el darrer sospir.

ATLÈTIC2
HTHC3

AT. TERRASSA: Calzada, O. Malgosa, Carrera, Torrente, Morera, Sallés, Pujal, Boltó, Oliva, D. Malgosa –onze inicial–, J. Malgosa, Torras, Beltran, Guerrero, Bach, Q. Malgosa i Garcia-Gascón. HARVESTEHUDER TCH: Walter, Mathes, Creed, Heuer, Goodfield, Korper, Lietz, Hauke, Farrant, Kohler i Hasun –onze inicial–, Pohling, Pongs, Willemsen, Pohling, Linsmeier i Cordes. GOLS: 0-1 (1') Korper. 1-1 (9') Sallés. 1-2 (37') Korper. 1-3 (51') Goodfield. 2-3 (60') Oliva. ÀRBITRE: Barstow i Madden. PÚBLIC: Unes 1.000 persones al Pau Negre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)