Hoquei sobre herba

El ‘shoot-out' pren al Polo la medalla de bronze europea

Hoquei sobre herba. L'equip femení del Polo va caure contra el Minsk bielorús en el duel pel tercer lloc de la Champions Trophy

El Polo no es va poder penjar ahir la medalla de bronze de la Champions Trophy, la segona competició europea, que s'ha disputat aquest cap de setmana a l'estadi Pau Negre de Barcelona. Després d'una tanda agònica de shoot-out –es van llançar deu penals–, el jove conjunt que dirigeix Jordi Alastrué va cedir contra el Minsk, que va acabar pujant al tercer graó del podi d'una competició que va guanyar el Rot Weiss de Colònia.

Abans del cru desenllaç, el Polo havia empatat a tres al final dels 70 minuts. Tot i el gol inicial de les bielorusses, dues dianes barcelonines van servir per capgirar el resultat. Però, el Minsk no es va rendir i va capgirar el resultat una vegada més. Cesanelli, de penal, va forçar els shoot-out a les acaballes, però el bronze es va escapar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)