Ciclisme

El campionat de Catalunya de fons, dissabte a Ripoll

Ciclisme. Es disputa per a les categories elit i sub-23 amb un recorregut de 122 quilòmetres

El Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès organitza dissabte el campionat de Catalunya de fons de carretera elit i sub-23, en una cursa de 122 quilòmetres oberta també als màster 30. Tot i no tenir cap port de muntanya d'entitat, la prova presenta constants desnivells per carreteres secundàries que li afegeixen dificultat, en especial la que va de Montgrony a Castellar de n'Hug entre el Ripollès i el Berguedà. La cursa surt de la plaça del Monestir de Ripoll a les tres de la tarda i els vencedors rebran els mallots de campions.

Llibert Sendrós (Compak) va ser proclamat campió l'any passat a Tarragona, en una cursa dominada pel Lokomotiv rus –Sendrós va ser quart–. L'últim cop que la prova es va fer a la demarcació, va ser el 2014, a Olot i amb títol per a Oriol Colomé (Bicis Esteve).

Quart reprèn l'Open de BTT

Diumenge amb el clàssic format de l'Open BTT Càrniques Celrà: circuit de 9,5 quilòmetres i voltes en funció de la categoria. També n'hi ha de promoció. La segona Marxa Cicloturista Palamós-Costa Brava, dissabte, completa el programa del ciclisme gironí.