Més motor

Podi d'Oriola a Macau

Motor. Comini revalida el títol de les TCR Series després de dues curses caòtiques que no impedeixen el lluïment del pilot barceloní

Pepe Oriola (Lukoil Seat) va ser tercer en la segona cursa de les TCR Series a Macau, el segon podi de la seva carrera al selectiu traçat urbà. El barceloní va fer la millor volta en l'últim gir, en què va superar Stefano Comini (Leopard VW), que amb el quart lloc en va fer prou per revalidar el títol. Les dues curses van ser caòtiques i amb prou feines s'hi van poder fer un grapat de voltes llançades, per les interrupcions provocades pels incidents dels pilots locals. Comini va vèncer en la primera, amb Oriola cinquè, i Tiago Monteiro (West Coast Honda), en la segona.

En la copa del món de F-3, António Félix da Costa va repetir el triomf que ja havia assolit el 2012 i, de retruc, va impedir el triplet de Felix Rosenqvist, segon. Dani Juncadella era l'altre antic guanyador en acció, però no va tenir prou ritme per remuntar i va acabar vuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)