Més motor

És un motor econòmic

Motor. El director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, destaca el valor de l'activitat de la instal·lació vallesana. Assegura que es treballa per reduir-ne les aportacions públiques

El Circuit de Barcelona-Catalunya té activitat 320 dies l'any, durant els quals hi passen 570.000 persones. Tot plegat genera un impacte econòmic de 340 milions d'euros, un bon pessic dels quals en forma d'impostos que tornen a la societat per cobrir necessitats bàsiques. En una entrevista a La Xarxa, Joan Fontserè va defensar, “amb fets, xifres i realitats”, el paper de l'equipament que dirigeix com a “motor de l'economia”, l'endemà que la CUP advoqués pel seu tancament perquè no considera “ètica” la inversió pública que s'hi fa. Tanmateix, va assegurar que el Circuit treballa per consolidar el seu pressupost amb recursos privats i reduir-ne l'aportació de les administracions. En aquest sentit, una agència internacional busca un “cognom” comercial per al Circuit, per bé que Fontserè va fer entendre que es mantindria el nom de Barcelona, malgrat les reticències del consistori actual. “Volem que la capital del país no se'n desvinculi.” Pel que fa a les crítiques de CSQP sobre les emissions que genera l'activitat, el directiu va dir que es treballa perquè el Circuit sigui el primer del món amb petjada neutre de CO2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)