Motociclisme

moto gp

gp d'itàlia

Dovizioso s’imposa al circuit de Mugello

GP d’Itàlia de motociclisme. Maverick Viñales acaba segon i Marc Márquez és sisè

La primera victòria de la temporada per a Ducati ha arribat aquest migdia al gran premi d’Itàlia i l’ha aconseguit Andrea Dovizioso, imposant-se a Maverick Viñales (a 1,2 segons) i a un sorprenent Danilo Petrucci (Ducati). Valentino Rossi ha acabat quart i Marc Márquez, en una diada nefasta per a les Honda, ha estat sisè –Dani Pedrosa ha caigut intentant avançar Crutchlow en l’última volta quan lluitaven per la desena posició i ha arrossegat el britànic–.

Maverick Viñales ha dominat en la primera meitat de carrera, per bé que en cap moment ha pogut desempallegar-se de la Ducati de Dovizioso, insuperable en velocitat punta en la llarguíssima recta del Mugello. A deu voltes del final, l’italià, que ha passat la nit patint una forta gastroenteritis i que no havia pogut prendre part en el warm up del matí, ha superat l’empordanès i mica en mica ha obert un marge que, tot i provar-ho en les dues últimes voltes, Viñales ja no ha pogut llimar.

En el mundial, el pilot de Roses és líder amb 105 punts, seguit de Dovizioso (79), Rossi (75) i Márquez i Pedrosa, empatats amb 68 punts. La propera cursa serà el proper diumenge (11 de juny) al circuit de Montmeló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.