Motociclisme

moto2

gp d'itàlia

Oportunitat perduda

GP de motociclisme d’Itàlia. Moto 2. En una jornada poc fina de Franco Morbidelli, quart, Àlex Márquez ha de cedir a la rauxa de Mattia Pasini i entra tercer

Àlex Márquez va aconseguir ahir el seu segon podi de l’any després de la victòria de Jerez, un tercer lloc amb regust d’oportunitat perduda de retallar punts a Franco Morbidelli –el seu company d’equip continua líder del mundial i ara el cerverí, tercer, és a 35 punts–. L’italià Mattia Pasini va ser el vencedor –no guanyava des del 2009, també a Mugello, amb una Aprilia de 250 cc– i el suís Thomas Luthi, segon.

Amb Pasini molt fogós i els seus rivals més tranquils, de bon inici tots quatre pilots van escapar-se. En la desena volta, Morbidelli va perdre unes dècimes que el van privar de la lluita pel podi –dijous en la roda de premsa prèvia al gran premi ja explicava que el de la Toscana no és un dels seus circuits preferits–, i Márquez, Pasini i Luthi van enfilar cap a la pugna pel triomf final. El pas de les voltes va succeir-se amb l’italià i Márquez buscant governar la cursa, però en l’última frenada de la recta principal, iniciant el darrer gir, Luthi va situar-se al capdavant. El suís va voler obrir un petit (i suficient) marge, però Pasini, tota la carrera molt ràpid en el segon i el tercer sector, va superar-lo arriscant en la baixada de Casanova per assegurar la primera posició en els revolts de les Arrabbiata. En un segon terme, Márquez en cap moment va tenir res a dir-hi.

Sembla que quan retalles punts has d’estar content, tot i que, per com ha anat la cursa, sempre en vols més
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)