Més motor

Automobilisme

24 Hores de Le Mans

Domini japonès

Motor. Porsche queda amb un sol cotxe a Le Mans contra l’esquadró de Toyota. Superat el primer quart, Molina completa el primer relleu

El Toyota de Conway, Kobayashi i Sarrazin encapçalava les 24 Hores de Le Mans després de sis hores de cursa. El cotxe de la posició preferent avantatjava l’únic Porsche en competició (Jani, Lotterer i Tandy) de mig minut, després que el segon cotxe de la marca alemanya quedés fora de joc, per una avaria que el va tenir una hora i quart tancat al box. Els altres dos Toyota de l’esquadró japonès són tercer i quart, empaitant el 919 Hybrid supervivent.

En GTE Pro, amb un Aston Martin primer, Miquel Molina (Ferrari) va completar el primer relleu de dues hores cap al final del primer quart de cursa, en què va tornar el cotxe a Sam Bird en el setè lloc. El gironí va tenir un bon ensurt, quan un prototip va empènyer el Ferrari de Kaffer abans de la primera xicana, just davant seu, i l’alemany es va encastar contra les barreres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)