Fórmula 1

Vettel guanya el GP d’Hongria i segueix sent el líder

Fórmula 1. El pilot de Ferrari acaba al davant del seu company Räikkönen a pesar d’un problema tècnic, amb Hamilton quart

Ferrari s’ha endut el doblet en el GP d’Hongria de F-1, l’últim abans de l’aturada estiuenca del campionat. El líder del mundial, Sebastian Vettel, ha entrat al davant del seu company Kimi Räikkönen, amb Lewis Hamilton (Mercedes) empaitant-los en la tirada final. No ha estat una victòria plàcida, perquè Vettel ha hagut d’afluixar el ritme per mimar un problema amb el volant del cotxe, la qual cosa ha fet que Mercedes llancés Hamilton a l’atac dels Ferrari, demanant a Valtteri Bottas que el deixés passar.

El pilot anglès els ha encalçat, però en un circuit tan estret i revirat no els ha pogut passar, i en l’últim gir el pilot anglès ha tornat la posició dalt del podi al seu company, que ha estat tercer, amb Hamilton quart. Ara Vettel suma 202 punts en la general, mentre que Hamilton queda amb 188.

Rere els Mercedes, Max Verstappen ha acabat cinquè, amb l’únic Red Bull supervivent. El pilot holandès ha envestit el seu company Daniel Ricciardo en el segon revolt de la cursa, i l’australià ha hagut de plegar.

McLaren ha aconseguit puntuar amb els dos cotxes, Fernando Alonso sisè, davant Carlos Sainz (Toro Rosso), i Stoffel Vandoorne desè. L’asturià ha fet la millor volta de la cursa, en el penúltim gir. Entremig han acabat els Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon. El campionat es reprendrà a finals d’agost, en el GP de Bèlgica, a Spa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)