Ral·lis

ral·li de catalunya

Els protagonistes, preparats

Motor. Publicada la llista d’inscrits del ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, amb 72 equips, tretze de catalans. L’antepenúltima prova del mundial se celebrarà del 5 al 8 d’octubre

Setanta-dos equips –dos més que el 2016– disputaran la 53a edició del ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, l’antepenúltima de les tretze cites del mundial. Se celebrarà del 5 al 8 d’octubre, amb seu a Salou i Port Aventura.

Els 72 equips inclouen tots els habituals del WRC, encapçalats per Ogier (Ford), Neuville (Hyundai), Tänak (Ford) i Latvala (Toyota), i amb la gran novetat de l’estrena d’Andreas Mikkelsen amb Hyundai. Tretze equips són catalans (dos, andorrans), a banda de Dani Sordo (Hyundai), un dels aspirants a la victòria absoluta, acompanyat pel molinenc Marc Martí.

L’altra novetat és que, per primer cop d’ençà del 1998, el Catalunya puntua per al Volant RACC, la fórmula de promoció que també organitza el RACC. A més, és l’última cita del mundial júnior, que lidera el català Nil Solans. També hi correrà el seu germà Jan, de 19 anys, i Joan Font, que torna al mundial després de fer el Dakar.

Amb vista a aquesta edició, el RACC ha reblat el clau de la seguretat, amb la creació de més zones de públic –les úniques on es podrà estar– i una intensa campanya de conscienciació a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)