Més motor

Motor

Serà un festival

Motor. Dani Juncadella i Miquel Molina, en acció aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, en el Festival de la Velocitat

La segona edició del Festival de la Velocitat, que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, permetrà tornar a veure Dani Juncadella (Mercedes, amb Serrallés i Vautier) i Miquel Molina (Ferrari, amb Rigon i Shaitar) en acció al traçat que els va apadrinar quan feien els primers passos en l’automobilisme. Tots dos competiran en la gran cloenda de les Blancpain GT Series, el campionat de GT3 més important d’Europa, amb 53 cotxes a la pista. El barceloní va córrer per últim cop a Montmeló fa dos anys, en una cursa de F-3, mentre que el lloretenc no hi competia des del 2009, en la FR 3.5. A banda de la cursa de tres hores de les Blancpain GT, el Festival de la Velocitat ofereix curses de GT4, Porsche Cup, Blancpain Sports Club i F-4, a més d’una fira comercial i una concentració de cotxes modificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)