Més motor

Xavi Pinsach remunta però no pot puntuar

Motor. Va acabar 17è, sis llocs més amunt de la seva posició a la graella de Magny Cours

Xavi Pinsach (Kawasaki-ETG Racing) va ser dissetè en la cursa del mundial de Superstock 1.000 que es va disputar ahir a Magny Cours. El pilot de Porqueres havia sortit endarrerit –dissabte va ploure i l’optimisme del 16è lloc en els primers lliures es va diluir–, en 23a posició, i en va recuperar sis però encara li van quedar gairebé cinc segons per atrapar l’últim pilot que puntuava. Pinsach es manté amb cinc punts en la general, que lidera la Ducati de l’italià Rinaldi, tot i que ahir va vèncer Guarnoni, amb una de les Kawasaki oficials.

En Supersport 300 Ana Carrasco va quedar lluny de repetir la gesta de la cursa anterior, quan va ser la primera pilot que guanyava una cursa d’un mundial de velocitat. La murciana sortia 31a i va acabar 20a.