Motociclisme

Moto GP

GP de Malàisia

Márquez haurà d’esperar

Motor. El quart lloc del català junt amb la victòria de Dovizioso traslladen el desenllaç del mundial de Moto GP al Gran Premi de València, última prova de la temporada

Marc Márquez haurà d’esperar-se a València, on tindrà lloc l’última cursa de la temporada, per ser campió del món. El pilot català només ha pogut ser quart a Malàisia, un resultat que, junt amb la victòria d’Andrea Dovizioso, el seu únic rival pel títol, no li ha permès assegurar-se la corona. Fins a quatre voltes del final, les posicions dels dos pilots feien Márquez campió, però llavors l’italià ha superat el seu company d’equip Jorge Lorenzo, que liderava la cursa i ha fet un error, i ja no ha deixat aquest lloc fins a la meta. El mallorquí buscava la seva primera victòria en el mundial amb Ducati, però presumiblement la marca italiana ha fet prevaler l’interès de l’equip i hauria donat ordres per tal que Dovizioso encara tingui possibilitats de ser campió. El pilot de Cervera necessita ara sumar cinc punts al circuit de Xest (onzè lloc) per assegurar-se el seu quart títol mundial de Moto GP. Si acabés dotzè (4 punts) i Dovizoso tornés a guanyar la cursa, l’italià seria el nou campió del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)