Motociclisme

Viñales renova per dos anys

Motor. L’empordanès, que disputarà la seva segona temporada amb Yamaha, espera deixar enrere els problemes del 2017 amb la moto i poder lluitar pel títol mundial de MotoGP

Maverick Viñales continuarà dues temporades més amb l’equip oficial de Yamaha en el mundial de MotoGP. L’anunci de la seva renovació va coincidir amb la presentació de l’escuderia per a aquest 2018. “És un dels equips més competitius i crec que és on de debò puc lluitar pels meus objectius en el mundial de MotoGP, que no són altres que ser campió del món”, va valorar el pilot empordanès. Per lluitar pel mundial comptarà amb la nova Yamaha YZR M1 en la versió del 2018, amb la qual la marca japonesa espera deixar enrere els problemes que el 2017 va tenir amb el xassís i la roda del davant. “Sé com fer que la moto vaig més ràpida en cada circuit”, va assegurar Viñales, que la temporada passada va acabar el mundial com a tercer classificat.

El seu company d’equip tornarà a ser Valentino Rossi, que disputarà la seva dinovena temporada en el mundial. El veterà pilot italià, que el 16 de febrer farà 39 anys, va dir que no està obsessionat a tornar a ser campió: “L’objectiu principal és fer el màxim de podis.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)