Fórmula 1

Verstappen s’imposa en els lliures de Canadà

Motor. L’holandès ha estat el més ràpid en les dues sessions d’entrenaments per davant de Raikkonen i Lewis Hamilton

Max Verstappen ha estat el més ràpid avui en els entrenaments lliures del gran premi del Canadà. El pilot de Red Bull ha dominat les dues sessions, malgrat que Lewis Hamilton, que ha estat finalment tercer, ha tingut el millor cronòmetre durant uns minuts. Raikkonen ha estat segon i els següents a la classificació han estat Vettel, Bottas, Grosjean, Ocon, Sergio Pérez, Fernando Alonso i Leclerc.

El gran perjudicat de la jornada ha estat Ricciardo, que s’ha vist obligat a canviar l’MGU-K, així que perdrà deu posicions. En la resta el protagonisme l’han tingut els pneumàtics, amb les escuderies fent proves amb els hipertous, excepte Mercedes, que es pot veure perjudicat per això diumenge en la cursa. Vertappen ha dominat la primera mànega, en què hi ha hagut molta igualtat i un moment tens entre Raikkonen i Fernando Alonso.

En la segona tanda d’entrenaments el protagonista ha estat Carlos Sainz, que ha anat contra el mur, fent malbé el Renault i obligant a aturar la sessió uns minuts amb bandera vermella. Vandoorne ha estat l’altre accidentat. Hamilton s’ha situat en la primera posició, però finalment s’ha vist superat per Verstappen i Raikkonen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)