Fórmula 1

Vettel fa la posició preferent al Quebec

Fórmula 1. El pilot de Ferrari domina l’entrenament cronometrat a Mont-real, al davant de Bottas i Verstappen. Hamilton fa una errada i arrencarà quart

Sebastian Vettel (Ferrari) ha fet la posició preferent del GP del Quebec, amb dues voltes pràcticament clavades en la Q3 (1:10.7) que li han donat a més el nou rècord del circuit de Mont-real. Al seu costat en la primera línia sortirà Valtteri Bottas (Mercedes), mentre que la gran sorpresa ha estat el tercer lloc de Max Verstappen (Red Bull), que ha superat Lewis Hamilton (Mercedes). El líder del mundial s’ha passat lleugerament de frenada al revolt de la forquilla en els dos intents de la Q3. A la tercera línia trobem Kimi Räikkönen (Ferrari) i Daniel Ricciardo (Red Bull), seguits per Nico Hülkenberg (Renault), Esteban Ocon (Force India), Carlos Sainz (Renault) i Sergio Pérez (Force India).

Fora dels deu primers han quedat Kevin Magnussen (Haas), Brendon Hartley (Toro Rosso), Charles Leclerc (Sauber) –ha entrat en la Q2 per quarta cursa seguida– i els McLaren de Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne, que no han tret suc de la nova evolució del motor Renault i arrencaran catorzè i quinzè.

En la Q1 han caigut Pierre Gasly (Toro Rosso), els Williams de Lance Stroll i Serguei Sirotkin, Marcus Ericsson (Sauber), que ha colpejat el mur, i Romain Grosjean (Haas), que ha trencat el motor tot just sortir del box.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)