Més motor

Primera victòria de Juncadella en el campionat DTM

Motor. El pilot barceloní de Mercedes s’imposa en la primera cursa de Brands Hatch després d’haver fet la posició preferent

Dani Juncadella va aconseguir la seva primera victòria en el DTM en la cursa d’ahir a Brands Hatch, Anglaterra. El pilot barceloní de Mercedes havia aconseguit també la posició preferent al matí, la segona del curs. La va perdre després de fer lliscar massa les rodes en la sortida, però després de les aturades a boxs va superar el seu company de marca Lucas Auer i es va escapar sol al capdavant. Va creuar la meta amb vuit segons d’avantatge sobre Farfus (BMW), que també va avançar el pilot austríac.

El triomf de Juncadella ha arribat en l’any del seu retorn al campionat alemany de turismes, en què havia debutat el 2013. Amb aquest resultat el català és desè de la general, amb 55 punts, i el líder és el seu company Gary Paffett (156), sisè ahir. Avui es farà una altra cursa.