Motociclisme

Bagnaia guanya i recupera el lideratge del mundial

Motociclisme. Àlex Márquez cau en l’últim revolt quan era tercer en el GP d’Àustria de Moto 2

Pecco Bagnaia (Kalex) ha guanyat el GP d’Àustria de Moto 2 després de superar Miguel Oliveira (KTM) en l’últim revolt. Amb la cinquena victòria del curs, el pilot italià de l’equip Sky VR46 recupera el lideratge del mundial que havia perdut en la cursa anterior, a Brno, en favor del pilot portuguès. Oliveira ha liderat pràcticament totes les voltes a casa del seu equip, però ha hagut de cedir davant l’empenta de Bagnaia, que en el primer revolt de la cursa ha sobreviscut a l’escomesa de Fabio Quartararo (Speed Up).

Tots dos s’han escapat del grup perseguidor, en què Àlex Márquez ha lluitat pel podi amb Luca Marini –el company del vencedor– i Mattia Pasini. En l’última volta ha superat el germà de Valentino Rossi per col·locar-se tercer, però en l’últim revolt ha caigut quan mirava de defensar la posició. És la segona caiguda en cursa en vuit dies del pilot cerverí, que es despenja definitivament de la lluita pel títol entre Bagnaia i Oliveira.

Isaac Viñales (Suter) ha entrat 23è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)