Motociclisme

Lorenzo para els peus a Márquez al Red Bull Ring

Motociclisme. El balear supera el cerverí en l’última volta i guanya el GP d’Àustria de Moto GP

Jorge Lorenzo ha guanyat aquesta tarda el GP d’Àustria de Moto GP, després de superar Marc Márquez en el primer revolt de l’última volta i parar els peus al cerverí durant el gir final per sumar el tercer triomf del curs. L’altra Ducati, d’Andrea Dovizioso, ha entrat tercer, però despenjat dels dos primers després d’anar llarg en el tercer revolt en l’equador de la cursa.

“Márquez ha fet una gran cursa perquè tal vegada aquest sigui el circuit que més ens afavoreix”, ha reconegut el director de Ducati Gigi Dall’Igna després de la bandera de quadres. El pilot d’Honda fins i tot s’ha escapolit sol al capdavant en la primera meitat de la cursa –ha arribat a tenir un segon d’avantatge–, però Lorenzo l’ha encalçat en la segona part.

Valentino Rossi (Yamaha) també ha fet una gran cursa i ha remuntat del catorzè lloc en la graella fins al sisè, rere Crutchlow i Petrucci, i al davant de Dani Pedrosa (Honda) i Àlex Rins (Suzuki), vuitè. Tito Rabat (Ducati) ha entrat onzè després d’haver rodat setè al començament, al davant de Maverick Viñales (Yamaha). Aleix Espargaró (Aprilia) s’ha enlairat fins al vuitè lloc en les primeres voltes, però ha acabat dissetè, fora dels punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)