Més motor

Fi de curs a Montmeló

Motor. Els espectadors podran aparcar demà dins del Circuit de Barcelona-Catalunya i accedir lliurement al pàdoc per viure les curses

El Circuit de Barcelona-Catalunya acomiadarà demà el curs esportiu del 2018 amb l’última reunió dels campionats promoguts per l’organitzador de la Torre d’Oristà V-Line Org, liderat per Francesc Gutiérrez. L’entrada és gratuïta i els espectadors podran aparcar dins del Circuit, amb accés lliure al pàdoc per viure les curses. La jornada n’oferirà sis: tres de les Mitjet Series franceses, dues de Clàssics, Legend i Youngtimers –31 cotxes a la graella–, i el plat fort, la cursa de dues hores de resistència i GT, a les 13.15 h, amb una espectacular graella de 51 vehicles. Els campionats de Catalunya de clàssics i velocitat es disputaran conjuntament amb les curses de l’estatal. Diversos pilots catalans aspiren als respectius títols. Max Llobet i David Cebrián (RC2 Cupra) són els líders en turismes i Lluís Portal (VW Golf), en clàssics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)