Motociclisme

Victòria de Dovi i podis de Rins i Pol Espargaró

Motociclisme. Marc Márquez cau en la primera part del GP del País Valencià de Moto GP, que s’ha d’interrompre per la pluja i es reprèn amb al distància reduïda a 14 voltes

Andrea Dovizioso (Ducati) ha guanyat el GP del País Valencià sota un aiguat intens, que ha provocat la caiguda, entre d’altres, de Marc Márquez. Segon i tercer han entrat els catalans Àlex Rins i Pol Espargaró, en una cursa reduïda a 14 voltes. El barceloní de Suzuki ha liderat la primera part de la cursa, abans que s’hagués d’interrompre quan la pluja ha refermat, i ha aconseguit el segon lloc seguit després del de Sepang.

Per la seva banda, el petit dels Espargaró ha obtingut el primer podi de la seva carrera en Moto GP i també el primer de KTM en la categoria reina. Un resultat increïble, perquè el de Granollers ha caigut en la primera part de la cursa, però ha continuat endavant i la interrupció li ha permès prendre la nova sortida amb la segona moto des del vuitè lloc de la graella.

Dani Pedrosa (Honda) ha estat cinquè en el seu últim gran premi, i Jordi Torres (Avintia Ducati) ha sumat un punt en la seva última cursa com a substitut de Tito Rabat

La cursa definitiva no l’han disputat Maverick Viñales, Marc Márquez i Aleix Espargaró, que han caigut en la primera part. El cerverí ha estat l’únic pilot de la graella que ha sortit amb el pneumàtic mitjà al darrere, cosa que l’ha perjudicat amb tanta aigua sobre la pista.

La pretemporada del 2019 arrenca dimarts a Xest, amb els primers tests de Moto GP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)