Motociclisme

Viñales tanca els entrenaments de Losail amb el millor temps

Motor. El pilot de Yamaha confirma les bones sensacions dels dies anteriors i fa un temps d’1:54.208 per davant de Quartararo i de Márquez

Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el millor temps en la darrera sessió d’entrenaments de MototGP que s’han disputat aquests dies al circuit de Losail (Qatar). Son els darrers entrenaments oficials de la categoria abans de l’inici del mundial la propera setmana, el diumenge 10, en aquest mateix circuit.

Viñales ha confirmat les bones sensacions dels dies anteriors en els que va fer el millor registre el primer dia i el segon en el segon, i ha finalitzat la sessió amb un registre d’1:54.208, el millor de les tres sessions. Darrera seu ha finalitzat el francès Fabio Quartararo (Yamaha) a poc més de dues dècimes (1:54.441). El campió mundial Marc Márquez (Honda) ha baixat per primer cop de l’1:55 en aquests tres dies i ha ocupat la tercera posició amb 1:54.613.

Pol Espargaró (KTM) ha finalitzat en la setena posició (1:54.770), Àlex Rins (Suzuki) ha ocupat l’onzè lloc (1:54.852), mentre que Tito Rabat (Ducati) ha sigut el pilot que ha fet més voltes amb 66 i ha acabat en la catorzena plaça amb 1:55.229. Aleix Espargaró (Aprilia) ha sigut dinovè (1:55.814).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)