Motociclisme

Xavi Vierge, posició preferent a l’Argentina

Motociclisme. El pilot de Castellbisbal bat el rècord del circuit de Termas de Río Hondo en l’entrenament qualificatiu de Moto 2. Àlex Márquez és quart

Xavi Vierge ha fet la posició preferent en la categoria de Moto 2 del GP de l’Argentina i, de passada, ha batut el rècord del 2015 de Johann Zarco amb un registre d’1:42.726. És la segona pole del pilot català en el mundial, després de la que va aconseguir l’any passat també en el circuit de Termas de Río Hondo.

Marcel Schrötter ha estat segon, a només 11 mil·lèsimes del pilot de Castellbisbal, i Sam Lowes, tercer, a una mil·lèsima de l’alemany. Àlex Márquez, company de Vierge en l’equip Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, ha estat quart, a menys de mitja dècima del capdavant.

En Moto 3, el valencià de 18 anys Jaume Masià (1:48.775) ha fet la seva primera posició preferent, al davant del també valencià Aaron Canet. Aleix Viu, substitut del lesionat Albert Arenas en l’equip Ángel Nieto, ha estat 25è. El maresmenc ha tingut una forta caiguda en l’entrenament lliure matinal, quan ha envestit la moto del castellonenc Sergio García, que havia caigut davant seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)