Motociclisme

Doblet català a la graella de l’Argentina

Motociclisme. Marc Márquez i Maverick Viñales lideren l’entrenament qualificatiu de Moto GP a Termas de Río Hondo

Marc Márquez (Honda) ha fet la posició preferent aquest vespre (hora catalana) en la categoria reina del GP de l’Argentina. El campió del món de Moto GP ha fet un temps d’1:38.304, una dècima i mitja més ràpid que Maverick Viñales (Yamaha), que ha estat segon. El líder del mundial, Andrea Dovizioso (Ducati), ha estat tercer, a una centèsima de l’empordanès. L’italià ha caigut en l’entrenament lliure del matí, sense conseqüències.

Márquez ha estat el dominador de la jornada, també amb el millor temps en les dues sessions lliures, a pesar d’un problema amb la cadena en l’entrenament previ a la sessió cronometrada. El cerverí té el millor ritme de cursa, però demà es preveu que plogui al circuit de Termas de Río Hondo (com l’any passat), la qual cosa podria alterar la fesomia de la cursa.

Valentino Rossi (Yamaha) ha estat quart i Jorge Lorenzo (Honda), onzè, al davant de Pol Espargaró (KTM), que ha passat el tall de la Q1.

Fora de la Q2, Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat tretzè; Àlex Rins (Suzuki), setzè, i Tito Rabat (Avintia Ducati), vintè. L’altra Suzuki, del balear Joan Mir, tampoc ha passat el tall, en un circuit en què Rins va aconseguir l’any passat el seu primer podi en Moto GP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)