Motociclisme

Viñales fa el millor temps a La Mans per davant de Márquez

Motor. L’empordanès de Yamaha ha fet dues bones sessions d’entrenaments en Moto GP

Maverick Viñales (Yamaha) ha tancat el primer dia d’entrenaments en el Moto GP de Le Mans amb el millor registre d’1:31.428 i ha superat a Marc Márquez (Honda) per 190 mil·lèsimes. L’empordanès que ha fet dues bones sessions en aquesta primera jornada i ha aprofitat molt bé els darrers cinc minuts per fer tres voltes seguides per sota de l’1:32 i situar-se al capdamunt de la taula. El líder de mundial, Marc Márquez, ha sigut el que ha marcat un bon temps més aviat i s’ha mantingut al davant. En els últims minuts també ha millorat i amb l’1:31.618 s’ha situat en la segona plaça.

El francès Fabio Quartararo (Yamaha) s’ha situat en la tercera posició amb 1:31.713. En la primera sessió havia sigut el més ràpid i l’únic pilot que havia baixat de l’1:32 i en la segona ha millorat el seu registre, però no ha pogut atrapar als dos catalans. El mallorquí Jorge Lorenzo ha millorat respecte als entrenaments dels anteriors grans premis i ha aconseguit una bona quarta posició amb un bon temps (1:31.716).

Els germans Espargaró han caigut en aquesta segona sessió, Pol dues vegades, i han acabat amb el setè i el vuitè millor registre. Pol Espargaró (KTM) ha sigut setè amb 1:31.923, i Aleix (Aprilia) ha acabat vuitè amb 1:32.132. Àlex Rins (Suzuki), el segon de la classificació del mundial, no ha estat encertat i ha sigut el quinzè (1:32.385), mentre que Tito Rabat (Ducati) ha acabar el 21è (1:33.431).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)