Motociclisme

Albert Arenas, onzè a Le Mans

Motociclisme. L’escocès McPhee guanya la cursa de Moto 3 del GP de França, amb el gironí a la cua del nombrós grup capdavanter

Albert Arenas ha estat onzè en el GP de França de Moto 3. El pilot gironí de l’Ángel Nieto Team ha creuat la meta dotzè, a la cua del nombrós grup capdavanter, però ha guanyat un lloc per la sanció de 2.2 segons que ha rebut el pilot valencià Jaume Masià, per haver tallat una xicana.

La victòria se l’ha endut John McPhee, que sortia de la posició preferent, en una cursa en què han sovintejat les caigudes i que només han completat disset pilots. L’escocès és el primer pilot que guanya a Le Mans en Moto 3 sortint de la pole des de Maverick Viñales el 2013. També és el primer triomf de McPhee en tres anys.

Segon ha entrat Lorenzo Dalla Porta, mentre que el líder del mundial, Aron Canet, ha estat tercer. Tots dos han protagonitzat sengles remuntades des de la cinquena i la quarta línia de la graella, respectivament.

El pilot valencià ha estat a punt de caure en l’última volta, però ha mantingut l’equilibri i és més líder del mundial, ja que Niccolò Antonelli, segon en la general, ha caigut. També ha anat a terra l’altre pilot de l’equip SIC58 Squadra Corse, Tatsuki Suzuki, que ha liderat un bon grapat de voltes fins que ha caigut quan faltaven cinc voltes.

La caiguda del japonès ha fet que el segon grup de la cursa, en el qual rodava Arenas, contactés amb els capdavanters. Dalla Porta s’ha col·locat primer en l’últim gir, però McPhee l’ha avançat en els últims revolts. Amb tot, l’italià és ara el segon de la general (60 punts) rere Canet (74). Arenas és l’dotzè de la classificació, amb 26 punts, empatat amb Tony Arbolino, que també ha caigut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)