Motociclisme

Jorge Lorenzo, de pega a Montmeló

Motor. El mallorquí ha tornat a caure als testos d’avui a Montmeló, en què Maverick Viñales ha estat el més ràpid

Jorge Lorenzo ha tornat a caure als testos d’avui a Montmeló i segueix sense trobar-se còmode sobre la seva Honda. El mallorquí estrenava moto, la Honda 2020, però ni així ha aconseguit un diferent resultat que el d’ahir diumenge, quan va caure i es va emportar per davant Dovizioso, Rossi i Maverick Viñales.

Lorenzo ha anat al terra entre els revolts 7 i 8 del circuit, dos anteriors al que ahir es va produir el polèmic accident, que va ser el 10. El pilot ha sortit rodolant per la grava però, per sort, s’ha descartat qualsevol lesió important.

El protagonisme de la sessió se l’ha emportat Dani Pedrosa, que tornava al cim d’una KTM com a pilot de proves de l’equip.

Pel que fa als resultats, la Yamaha de Viñales (1:38.967) ha tancat la sessió amb el millor temps. El pilot s’ha refet així de les sensacions de la caiguda d’ahir. Márquez (1:39.257) ha acabat tercer i Rins (1:39.334), ) quart.

Per altra banda, l’equip Aprilia ha comunicat que Aleix Espargaró pateix una microfactura al fèmur esquerra i una petita lesió a la tíbia de la mateixa cama després de la caiguda a la cursa d’ahir. Els metges han descartat una lesió greu i el català s’ha mostrat content ja que podrà competir al pròxim gran premi: “M’han dit que en un parell de dies podré tornar a pujar a la moto i estic contant les hores”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)