Motociclisme

Quartararo bat Márquez per tres centèsimes

Motociclisme. El pilot francès aconsegueix en el GP del País Valencià la sisena posició preferent del seu primer curs en Moto GP

Fabio Quartararo (Yamaha) ha estat l’únic pilot capaç de trencar la barrera de l’1:30 en l’entrenament cronometrat del GP del País Valencià de Moto GP i, així, ha aconseguit la sisena posició preferent del seu primer curs en la categoria reina. És el debutant amb més poles des que Marc Márquez en va fer nou el 2013.

El pilot cerverí ha caigut en el quart entrenament lliure, sense conseqüències, i ha quedat a poc més de tres centèsimes del registre del pilot francès. El campió ha tancat el curs amb deu poles en dinou curses; des d’aquell 2013, sempre ha estat el pilot que més vegades ha encapçalat la graella de sortida en Moto GP.

La primera línia de la graella la completarà la millor Ducati, de Jack Miller, que ha relegat Maverick Viñales (Yamaha) a la segona línia, a dues dècimes clavades de Quartararo. Àlex Rins (Suzuki) i Pol Espargaró (KTM) han entrat en la Q2 després de superar el tall de la Q1 –el vallesà, havent protagonitzat la imatge del dia, amb una lliscada espectacular en el curvone, per un problema amb el control de tracció– i s’han classificat vuitè i onzè, respectivament.

Fora de la Q2, Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat quinzè, després d’haver tingut tres caigudes avui en els entrenaments lliures, i Tito Rabat (Avintia Ducati) ha estat divuitè. En el seu últim gran premi, Jorge Lorenzo (Honda) sortirà setzè en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)