Motociclisme

L’última ‘pole’ de l’any, per al local Jorge Navarro

Motociclisme. El campió Àlex Márquez és només quinzè en la graella del GP del País Valencià de Moto 2, mentre el seu nom sona amb força com a substitut de Lorenzo a HRC

Jorge Navarro (Speed Up) ha aconseguit la posició preferent en l’entrenament cronometrat del GP del País Valencià de Moto 2, després d’avantatjar el madrileny Jorge Martín (KTM) de tot just disset mil·lèsimes en la Q2. Ha estat la quarta pole del curs del pilot valencià, i la cinquena de la seva carrera en el mundial. La sorpresa del dia l’ha protagonitzat Stefano Manzi, que ha enlairat la MV Agusta fins a la primera línia de la graella.

El millor català ha estat Xavi Vierge (Kalex), onzè, mentre que el seu company i campió del món Àlex Márquez només ha estat quinzè, a mig segon de Navarro.

El cerverí, que ha caigut en l’entrenament lliure matinal, és el gran protagonista del cap de setmana a Xest, ja que el seu nom sona cada cop amb més insistència com a substitut de Jorge Lorenzo en l’equip HRC de Moto GP, al costat del seu germà Marc. “Quan ets el campió de Moto 2, s’obren oportunitats i jo em sento preparat”, ha explicat avui als micròfons d’Esport3 i Catalunya Ràdio, per bé que ha admès que encara no tenia una oferta sobre la taula. Per la seva banda, Johann Zarco, l’altre aspirant a la segona Honda oficial, sona com a pilot de la Ducati satèl·lit de l’equip Avintia, al costat de Tito Rabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)