Dakar

Ricky Brabec guanya l’etapa més llarga del Dakar

Motor.

El nord-americà Ricky Brabec (Honda) s’ha endut la sisena etapa del Dakar en la modalitat de motos, la més llarga amb un tram especial de 477 quilòmetres disputada entre Hail i Riyadh. El pilot ianqui ha fet un temps de 4h36:28 i s’ha adaptat perfectament a les dunes del desert saudita en un terreny perillós propici per cometre errors. El nord-americà s’ha adjudicat el seu segon triomf parcial i ha arrodonit la jornada despenjant el bicampió australià Toby Price (KTM), que dijous es va situar segon en la general i que ha entrat onzè a més de 16 minuts del vencedor. A més, l’argentí Kevin Benavides (Honda) tercer en la general dijous, ha tingut un problema mecànic quan estava disputant el triomf de l’etapa a Brabec en la part final del recorregut i s’ha aturat en el quilòmetres 433. Ha hagut de ser remolcat fins a Riyadh i també ha perdut pistonada en la general. El festí d’Honda, que hauria pogut celebrar un triplet, l’ha completat el ressuscitat castellonenc Joan Barreda, segon a només 1:34 i que puja fins al cinquè lloc en la general. Tercer ha estat el campió del 2018, l’austríac Mathias Walkner (KTM), a 2:45. el xilè Pablo Quintanilla (Husqvarna) ha entrat quart a 4:55 i és el segon en la general a 20:56 per davant de Price, que s’ha quedat a 25:39 del líder.

La catalana Laia Sanz (Gas Gas) ha estat catorzena a 22:45, mentre que Jaume Betriu (KTM) ha creuat la meta a 23:59 de Brabec i Joan Pedrero (KTM), a 25:16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)