Motociclisme

Viñales també és el millor en la segona sessió de Moto GP

El rosinc ha dominat els dos entrenaments lliures de Moto GP. Arenas ha sigut el tercer més ràpid en Moto 3 en el GP d’Aragó i Pons sorprèn al ser quart en Moto 2

Maverick Viñales (Yamaha) també ha dominat la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto GP i ha acabat el dia com el més ràpid amb un registre d’1:47.771 en el GP d’Aragó. El rosinc a banda de ser l’únic que ha baixat de l’1:48 i fer el millor temps també ha mostrat un gran ritme de cara a la cursa. Les Yamaha han tornat a ocupar les tres primeres places amb el francès Fabio Quartararo segon (1:48.020) i l’italià Franco Morbidelli (1:48.218), tercer. Quatre catalans més han acabat entre els deu millor, sorprenent Aleix Espargaró (Aprilia) en la sisena plaça a nou dècimes del primer, mentre que el seu germà Pol (KTM) ha sigut setè, i Àlex Márquez (Honda) vuitè. Àlex Rins (Suzuki) ha ocupat la desena plaça.

Albert Arenas (KTM) ha sigut el tercer més ràpid del dia en Moto 3 amb un registre d’1:58.676 marcat en els darrers instants de la segona sessió. El gironí s’ha quedat a mig segon del madrileny Raúl Fernández (KTM) que ha sigut el millor amb 1:58.114. El quart del mundial, l’italià Tony Arbolino (Honda) es perdrà la cursa d’Aragó perquè s’ha hagut d’aïllar per un contacte directe amb un positiu per Covid-19. Va ser el passatger que seia al seu costat en l’avió de París a Milà després del GP de França. La prova que s’ha fet Tony Arbolino ha donat negatiu.

En Moto 2 Edgar Pons (Kalex) ha fet una gran segona sessió en Moto 2 i ha sorprès al fer el quart millor temps amb 1:53.017. El més ràpid ha sigut l’italià Fabio di Giannantonio (Speed Up) amb 1:52.748.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)