Dakar

Al-Attiyah guanya i Peterhansel és el nou líder en cotxes

Sainz i Cruz acaben tercers la segona etapa del Dakar, perden el lideratge i ara son segons en la general

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha guanyat la segona etapa del Dakar amb 4h03:14 venint des del darrera i recuperant temps i posicions a mesura que anava passant l’etapa entre Bisha i Wadi Ad-Dawasir de 457 quilòmetres. El qatarià ha superat als dos companys d’equip de Mini, Stéphane Peterhansel i Carlos Sainz, que han mantingut una dura lluita en l’inici de l’etapa. El francès ha finalitzat en la segona posició a 2:35 del guanyador mentre que el madrileny i el copilot català Lucas Cruz han sigut tercers a 9:17.

Aquesta diferència de temps entre els dos pilots de Mini ha permès a Stéphane Peterhansel situar-se com a nou líder de la general de cotxes amb 6:37 de marge sobre Carlos Sainz. Nasser Al-Attiyah és tercer a 9:14.

Nani Roma (Hunter) ha estat entre els deus primers en la major part de l’etapa, però ha perdut temps en els darrers 100 quilòmetres i ha arribat a més de mitja hora del guanyador (35:17).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)