Dakar

Barreda domina d’inici a fi la segona etapa i se situa líder

Es la 25a victòria en una especial del Dakar del castellonenc

El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha guanyat la segona etapa del Dakar després de dominar de principi a fi i s’ha situat líder en motos. Joan Barreda ha passat amb el millor temps el primer punt de control i ha fet el mateix en la resta fins arribar a la meta amb 4h17:56, després de cobrir els 457 quilòmetres d’especial entre Bisha i Wadi Ad-Dawasir. El castellonenc ha aconseguit la seva 25a victòria en una etapa del Dakar al superar per gairebé quatre minuts al seu company d’equip el nord-americà Ricky Brabec que ha ocupat el segon lloc. En la general Joan Barreda és el nou líder i té una avantatge de 6:23 sobre Ricky Brabec.

Oriol Mena (Rieju) ha arribat en la quinzena posició a 21:14 del guanyador i ha sigut el millor català. Jaume Betriu (KTM) ha sigut el 18è a 23:33 i Laia Sanz (Gas Gas) ha ocupat el lloc 23 a 28:22. Joan Pedrero (Rieju) ha perdut mitja hora i ha arribat en el lloc 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)