Fórmula 1

Sergio Pérez guanya a Montecarlo

El pilot mexicà aconsegueix una sorprenent victòria després d’imposar-se a Carlos Sainz.

Sergio Pérez (Red Bull) ha guanyat una cursa infinita avui a Montecarlo. L’inici s’ha hagut de demorar més d’una hora per la forta pluja que estava caient sobre el principat de Mònaco. El mexicà, especialista en curses com la d’avui amb condicions canviants, s’ha enfortit i ha estat el millor. Ha sigut una victòria espectacular per a un enorme Sergio Pérez després d’unes caòtiques primeres hores de Gran Premi. Pérez s’ha defensat amb ungles i dents d’un Carlos Sainz (Ferrari) amb millors pneumàtics. Max Verstappen (Red Bull) ha tancat el podi i és més líder després de la carrera d’avui, ja que una mala estratègia de Ferrari ha deixat fora del calaix a un Charles Leclerc –quart–que un any més continua sense poder brillar a casa desprès de tornar a aconseguir una altra pole, dominar la cursa abans de l’error de l’equip a boxes i ser el favorit abans de la cursa. George Russell (Mercedes) ha tancat el top cinc, superant un altre cop al seu company d’equip, Lewis Hamilton, i donant la cara per l’equip Mercedes.

Victòria sorprenent del pilot mexicà que ha tornat a donar una classe magistral de pilotatge sense cometre cap errada i ha rendibilitat la seva especialitat, cuidar els pneumàtics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)