Fórmula 1

Triomf plàcid de Verstappen, accident de Leclerc i remuntada de Sainz, cinquè en el GP de França

És la setena victòria de la temporada del neerlandès de Red Bull

Max Verstappen ha aconseguit una victòria plàcida, la setena de la temporada, en el GP de França que s’ha disputat en el circuit Paul Ricard. El neerlandès de Red Bull s’ha vist afavorit per l’accident de Charles Leclerc que anava primer quan en la volta 18 quan ha tingut un problema i ha estavellat el seu Ferrari contra les proteccions. A partir d’aquí Verstappen s’ha situat primer i no ha tingut cap tipus de problema per mantenir una còmoda avantatge respecte Lewis Hamilton i el seu Mercedes que han finalitzar en la segona posició.

L’interès de la cursa s’ha centrat en la remuntada de Carlos Sainz i el seu Ferrari, que han sortit des de la dinovena posició i en la volta 42, a onze del final s’ha situat tercer. Llavors ha hagut de tornar a entrar a box per canviar pneumàtics i complir una sanció de cinc segons que l’ha situat en la novena plaça. El madrileny ha tornat a iniciar la remuntada, amb volta ràpida inclosa, que l’ha portat fins a la cinquena plaça final, just per davant de Fernando Alonso (Alpine).

En les darreres voltes hi ha hagut una intensa lluita per la tercera plaça del podi que finalment s’ha emportat George Russell (Mercedes) per davant de Sergio Pérez (Red Bull).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.