Fórmula 1

Verstappen canvia part del motor i tindrà una sanció de cinc llocs en la graella

També seran sancionats Pérez, Bottas, Tsunda i Hamilton

Abans d’iniciar-se els primers entrenaments lliures del GP de Monza, s’ha donat a conèixer que els dos pilots de Reed Bull, Max Verstappen i Sergio Pérez canviaran part de l’unitat de potència i tindran una sanció de cinc i deu posicions en la graella de sortida. El neerlandès utilitzarà la seva cinquena unitat i el mexicà la quarta, però també canviarà la caixa de canvis. També tindran una sanció de quinze llocs Carlos Sainz (Ferrari) i Valtteri Bottas (Alfa Romeo) per diferents canvis de peces del motor, mentre que Lewis Hamilton ja va anunciar dijous que canviaria l’unitat de potència i en el seu cas anirà al fons de la graella.

El japonès Yuki Tsunoda (Alpha Tauri) ha estat sancionat amb deu posicions, però en el seu cas per acumulació d’amonestacions La darrera i cinquena va ser perquè en el GP dels Països Baixos, després d’aturar-se a la pista va anar fins el box sense el cinturó de seguretat posat. Tsunoda aprofitarà que ja està al final de la graella i canviarà el motor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)