Fórmula 1

Verstappen vola cap al títol

Fórmula 1. El neerlandès encadena la seva cinquena victòria seguida tot i sortir des del setè lloc i compta els dies per guanyar el campionat; l’entrada del ‘safety car’ frena el podi de Sainz

Max Verstappen manté el domini, continua intractable, i ho va tornar a certificar a Monza davant dels tiffosi de Ferrari, de nou decebuts, i fins i tot podria ser proclamat campió en el pròxim premi a Singapur el 2 d’octubre si venç sense volta ràpida i Leclerc no passa del novè lloc o si ho fa amb volta ràpida i el monegasc no passa del vuitè. El GP d’Itàlia va quedar marcat perquè fins a nou pilots no van sortir des del lloc que havien aconseguit, per diferents sancions. El neerlandès, tot i estar sancionat amb cinc llocs per haver canviat una part de la unitat de potència i sortir setè, va tornar a pujar al primer lloc i va encadenar la seva cinquena cursa consecutiva. Charles Leclerc, que va sortir des de la posició preferent, va ser segon. Un incident del cotxe de Ricciardo va fer que entrés el cotxe de seguretat, i això no va permetre que en el tram final Sainz pogués pujar al podi després d’una remuntada increïble amb el seu Ferrari sortint des de la penúltima posició (19è). El tercer va ser George Russell. Ferrari continua sense brillar.

GP de Monza (Itàlia)
1r. Max Verstappen (Red Bull) 1:20:27
2n. Charles Leclerc (Ferrari) 2,446
3r. George Russell (Mercedes) 3.405
4t. Carlos Sainz (Ferrari) 5.061
5è. Lewis Hamilton (Mercedes) 5.380
6è. Sergio Pérez (Red Bull) 6.091
7è. Landa Norris (McLaren) 6.207
8è. Pierre Gasly (Alphaturi) 6.396
Campionat
1r. Max Verstappen (Red Bull) 335
2n. Charles Leclerc (Ferrari) 219
3r. Sergio Pérez (Red Bull) 210
4t. George Russell (Mercedes) 203
5è. Carlos Sainz (Ferrari) 187
6è. Lewis Hamilton (Mercedes) 168
7è. Landa Norris (McLaren) 88
8è. Esteban Ocón 66
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)