MotoGP

Bagnaia signa la seva cinquena ‘pole’ del curs a Àustria i Viñales sortirà segon

Francesco Bagnaia (Ducati), el líder del mundial de MotoGP, ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del Gran Premi d’Àustria avui en el circuit Red Bull Ring de Spielberg amb un temps d’1:28.539 i sortirà en la posició preferent –la seva cinquena del curs–, seguit del rosinc Maverick Viñales (Aprilia), que ha tornat a completar una gran actuació i sortirà segon des de la primera línia de la graella: 1:28.576. El català ja havia apuntat divendres el seu bon moment en els primers entrenaments i s’ha mostra pletòric i il·lusionat: “He trobat el punt de frenada i quan el trobo, soc ràpid. Tinc ganes de córrer la cursa esprint i ser combatiu. Estem treballat de 10 i estic disfrutant moltíssim”. El sud-africà Brad Binder (KTM) ha signat el tercer millor temps i Àlex Márquez (Ducati) sortirà cinquè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia), el millor català en la general del mundial (7è) ha fet l’onzè millor temps i haurà de remuntar en la cursa si vol estar al capdavant i repetir el triomf de Silverstone. Pol Espargaró (KTM) sortirà tretzè i Marc Márquez (Honda), divuitè.

La llei d’Acosta

En moto2, el murcià Pedro Acosta (Kalex), líder del mundial, ha signat la posició preferent amb 1:34.040, seguit del japonès Ai Ogura (Kalex) i de l’italià Celestino Vietti (Kalex). El gironí Albert Arenas (Kalex) ha estat vuitè amb 1:34.737. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà des de la 25a posició,

Moto3

El debutant neerlandès de 18 anys Collin Veijer (Husqvarna) ha signat la posició preferent em Moto3, per davant de l’alacantí Daniel Holgado (KTM)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)