Dakar

Cornejo suma la tercera victòria d’aquesta edició, en l’etapa més llarga

Brabec manté el lideratge en motos per només un segon sobre Branch

Nacho Cornejo (Honda) ha sumat la seva tercera victòria en aquesta edició del Dakar al imposar-se en la setena etapa entre Riad i Al Duwadami, de 483 km, la més llarga d’enguany. El xilè ha cobert l’especial cronometrada amb 5h18:33 i ha superat per només 32 segons a l’argentí Kevin Benavides (KTM), el guanyador del 2023. El seu germà Luciano Benavides (Husqwarna) ha entrat tercer a 3:12. La lluita entre els tres per la victòria ha estat intensa i amb mínimes diferències durant tota l’etapa.

En la general només hi ha un segon de diferència entre els dos primers classificats. El nord-americà Ricky Brabec (Honda) manté el primer lloc amb 1 segon de marge sobre el pilot de Botswana Ross Branch (Hero). Nacho Cornejo ha pujat fins a la tercera posició i està a 6:48 del líder, després de treure 7:26 i 6:36 als dos primers de la general en aquesta etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)