MotoGP

Martín domina i suma el quart triomf de l’any a l’esprint

Marc Márquez remunta i acaba sisè, superant per només tres mil·lèsimes Viñales

Jorge Martín (Ducati) ha sumat la seva quarta victòria de l’any a l’esprint desprès de dominar la cursa de dissabte del GP d’Alemanya. El madrileny, líder del mundial, tenia la pole, però no ha sortit bé i fins la tercera volta no s’ha tornat a situar al davant. A partir d’aquí ha dominat com a volgut. Segon ha acabat Miguel Oliveira (Aprlia) i el tercer ha estat el campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati).

La gran lluita ha estat per la sisena posició entre Marc Márquez (Ducati) i Maverick Viñales (Aprilia). El cerverí ha remuntat des de la tretzena plaça, en els darrers revolts a superat al rosinc, que s’ha resistit i ha lluitat fins la línia de meta. Marc Márquez ha superat per només tres mil·lèsimes a Maverick Viñales al final. Àlex Márquez (Ducati), que sortia cinquè ha anat perdent posicions i ha acabat novè.

Els tres pilots catalans de Moto2 no han pogut superar la Q1 i sortiran més enllà del vintè lloc de la graella de sortida. Jeremy Alcoba (Kalex) ocuparà el lloc 23è, Albert Arenas (Kalex) estarà en la 25a posició i Xavier Artigas (Forward) sortirà des de la 28a plaça. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) si que ha superat la Q1 amb el millor registre i després en la Q2 ha ocupat la setzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)